Heeft u er belang bij dat u dagelijks wilt kunnen rekenen op een transporteur met een landelijk netwerk? En zoekt u ook een bedrijf dat ook in dienstverlening verder gaat? Bij Menes Transport zijn we zo’n vervoerder. Dagelijks is geheel Nederland binnen bereik. Met andere woorden, vijf werkdagen per week kunt u letterlijk met ons alle kanten uit. (En als het moet ook in het weekend.) Bovendien bewaakt u ook de kosten. Groupagevervoer – onze specialiteit – is immers een heel efficiënte manier van vervoer.

Als veelzijdig transportbedrijf hebben we meerdere typen materieel tot onze beschikking: grote trailers, citytrailers, bakwagens en bestelwagens. Grote ladingen zijn dus nooit een probleem. Bestemmingen in hartje stad evenmin. En zelfs voor de kleinste zendingen hebben we kostenbewuste oplossingen voorhanden.

Binnen een half uur wordt de zending opgehaald. De koeriers staan non-stop met onze centrale in contact. Desgewenst geven wij wijzigingen in de planning direct door. Of overleggen wij over de geschatte aankomsttijd. Na ontvangst van de zending wordt een bevestigingsmail gestuurd met de gegevens van de ontvanger en de exacte tijd van overdracht. Dit kan ook telefonisch.

landkaart menes